Årets politiska blogg

Ett bra initiativ av Björn Pedersen på Bloggen Bent; för tredje året i rad kan vi alltså nominera och rösta fram årets politiska blogg. Ska bli spännade att se vem som vinner. Min okvalificerade gissning är Emma på Opassande, som tagit täten i FRA-debatten, och är tillräckligt politisk ambivalent för att passa både höger- och vänsterhänta.

Själv håller jag på En vanlig Svensson, HAX och veteranen Danne Nordling som alltid levererar genomarbetade och tankvärda inlägg. Sen finns det ju en rad kändisar och halvkändisar som enligt reglerna (förmodligen) ligger utanför tävlan, som t ex Boris Benulic, Johan Norberg m fl. Andra bloggar som jag allt oftare besöker är Röda nejlikan och Jörgen Modin, båda är läsvärda och inspirerande på olika sätt. Och USAval.se var en oumbärlig informationskälla under det amerikanska valet. Ja, det finns många att välja på, ska bli kul att se resultatet.

Dela gärna artikeln
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marcus
11 years ago

Tror också på Emma på Opassande av precis de skäl du nämner. Mark Klamberg är också en het kandidat (och vore välförtjänt av priset).