Dags att säga upp prenumerationen på DN


Jag är inte den enda som skriver om detta, men kunskapen om DN:s journalistiska magplask bör spridas. Nu verkar det som skribenterna inte ens kan läsa innantill, vilket resulterat i ännu ett patetiskt påhopp på författaren Johan Norberg, där man insinuerar att han är rasist, vilket alla som läst hans böcker mycket väl vet att han INTE är.

Förutom att norpa artiklar via Google News, idka politisk likriktare, censurera twinglylänkar duger DN inte till mycket. Att de är grannar med Expressen kanske förklarar en hel del, men nog borde den fristående liberala fintidningen kunna prestera bättre än såhär?

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om samhälle, politik, liberalism, DN, Johan Norberg, Andreas Malm


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
KAlle
KAlle
12 years ago

Helt rätt, läser inte ens gratisdn på webben.

Björn Wadström
12 years ago

Välkommen i klubben av förvirrade läsare. Det är obegripligt det DN håller på med. När en liberal tidning börjar agera som en tidning i tidigare öststaterna finns det anledning att vara orolig.

Gurka i Burka
Gurka i Burka
12 years ago

Men de insinuerar ju inget alls. De hänvisar till att Norberg lärt ut att Sverige är en ”enidéstat” – det är allt.

Att Norberg skulle vara rasist är det ingen som hävdat, och ingenstans i DN-artikeln försöker de påskina något sådant.

Men om man inte läser tidningen ska man ju självfallet inte prenumerera på den heller! 🙂

Robert
12 years ago

Gurkan, Citat från Andreas Malms artikel: Ett växande antal böcker hävdar att Europa håller på att förvandlas till ett islamiskt skräckvälde. Värst uppges infernot vara i Sverige. Andreas Malm introducerar Eurabienlitteraturen. Muslimerna är här för att ta över. Snart är de i majoritet. Deras inflyttning till Europa har aldrig varit en flykt undan elände, utan en ”medvetet planerad akt av omstörtning”: de har kommit för att ”etablera ett kalifat där sharialagar gäller.” Inom ett par generationer kommer ”konvertiter från islam att avrättas, tjuvar kommer att få sina armar amputerade” och ”otrogna kvinnor stenas till döds”. Muslimerna nöjer sig inte med… Read more »

Marcus
12 years ago

Man får förmoda att Gurka i Burkas läsförståelse inte är på topp.

Jag sa upp min prenemuration på DN för ett drygt år sedan nu och prenemurerar numer på den utmärkta och sakliga tidskriften Riksdag och Departement. Det bästa bytet jag gjort.

Marthin
Marthin
12 years ago

Det viktigaste är att man finner sig en tidning utan ”meta stories”, eller kanske bättre förklarat; En tidning med tydlig profil.

Ola
Ola
12 years ago

Hade min sista prenumeration på DN för 9 år sedan. Kvällstidningarna skulle jag inte ens köpa under pistolhot.

Att Schottenius gör DNs kultursida till en lekplats för extremvänstern är obegripligt. Men visst, det är väl chict att vara revolutionär i östermmalmssalongerna. Oss andra roar det inte.