Dags att säga upp prenumerationen på DN

Jag är inte den enda som skriver om detta, men kunskapen om DN:s journalistiska magplask bör spridas. Nu verkar det som skribenterna inte ens kan läsa innantill, vilket resulterat i ännu ett patetiskt påhopp på författaren Johan Norberg, där man insinuerar att han är rasist, vilket alla som läst hans böcker mycket väl vet att han INTE är.

Förutom att norpa artiklar via Google News, idka politisk likriktare, censurera twinglylänkar duger DN inte till mycket. Att de är grannar med Expressen kanske förklarar en hel del, men nog borde den fristående liberala fintidningen kunna prestera bättre än såhär?

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Intressant? Dela artikeln!

Gillar du Avancemang så kanske du gillar den här boken?

För dig som uppskattar science fiction, rymdopera och en och annan filosofisk fundering.

79 kr för e-boken. Mer info, eller köp, klicka här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. Men de insinuerar ju inget alls. De hänvisar till att Norberg lärt ut att Sverige är en ”enidéstat” – det är allt.

  Att Norberg skulle vara rasist är det ingen som hävdat, och ingenstans i DN-artikeln försöker de påskina något sådant.

  Men om man inte läser tidningen ska man ju självfallet inte prenumerera på den heller! 🙂

 2. Gurkan,
  Citat från Andreas Malms artikel:

  Ett växande antal böcker hävdar att Europa håller på att förvandlas till ett islamiskt skräckvälde. Värst uppges infernot vara i Sverige. Andreas Malm introducerar Eurabienlitteraturen.

  Muslimerna är här för att ta över. Snart är de i majoritet. Deras inflyttning till Europa har aldrig varit en flykt undan elände, utan en ”medvetet planerad akt av omstörtning”: de har kommit för att ”etablera ett kalifat där sharialagar gäller.” Inom ett par generationer kommer ”konvertiter från islam att avrättas, tjuvar kommer att få sina armar amputerade” och ”otrogna kvinnor stenas till döds”. Muslimerna nöjer sig inte med någonting mindre än att ni ”ger dem all makt och låter dem förtrycka er”.

  Arkitekten bakom detta helvete är Sveriges politiska etablissemang. Av Johan Norberg – en av de svenska debattörer som Bruce Bawer anger som sina kunskapskällor, vid sidan om Dilsa Demirbag-Sten och Mauricio Rojas – har han lärt sig att Sverige visserligen inte är en enpartistat, men väl en ”enidéstat” där kryperi för islam regerar. Sålunda lider nu svenskarna under en växande muslimsk befolkning som är ”oproportionerligt våldsbenägen”, som gjort mordfrekvensen ”dubbelt så hög i Sverige som i USA” och som är allra galnast i Malmö: där är ”våldtäktsfrekvensen fem eller sex gånger högre än i Köpenhamn och barnvåldtäkterna har fördubblats på tio år”.

  Det insinueras rejält, sammanhanget är otvedtydligt; de som läst artikeln kommer att förknippa Norberg med rasism eller islamofobi.

 3. Man får förmoda att Gurka i Burkas läsförståelse inte är på topp.

  Jag sa upp min prenemuration på DN för ett drygt år sedan nu och prenemurerar numer på den utmärkta och sakliga tidskriften Riksdag och Departement. Det bästa bytet jag gjort.

 4. Hade min sista prenumeration på DN för 9 år sedan. Kvällstidningarna skulle jag inte ens köpa under pistolhot.

  Att Schottenius gör DNs kultursida till en lekplats för extremvänstern är obegripligt. Men visst, det är väl chict att vara revolutionär i östermmalmssalongerna. Oss andra roar det inte.