Diktatorn kommer


Det handlar om lite absurd komik när Ungerns kontroversielle premiärminister Viktor Orban blir kallad diktator och får en smäll på kinden av EU kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker.

ÄNNU roligare blir det när vi funderar lite närmare på vem eller vilka som valde Juncker. Inte var det folket i alla fall.


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kgb35
kgb35
5 years ago

Oj! Är han full? Ännu mer spektakulärt är väl om han får sitta kvar efter ett sådant bemötande. Damen låtsas snyggt som om det var roligt och ”diktatorn” med.

Avancemang
5 years ago

Ja, Juncker verkar ovanligt ”uppsluppen”.

Knute
5 years ago

Den lettiska premiärministern Straujuma skrattade nervöst, varefter Orban gentlemannamässigt kysste hennes hand och återgäldade Junckers örfil genom att säga, ”var snäll och uppför dig inte som en idiot, herr ärkehertig” medan de ställde upp för fotografering. En magyar är aldrig svarslös, i synnerhet inte när han blir behandlad som en lydkung av kejsaren. Orban kallar Junckers plan att hjälpa fler asylsökare till Europa för ”sinnessjuk”. Den ungerska regeringen har skickat ut en enkät till samtliga väljare för att fråga dem om råd om invandringen. En god demokratisk anda som saknas i Bryssel och Stockholm. Ungern har det näst högsta intaget… Read more »