En orädd kvinna


Camilla Lindberg (fp) var den enda riksdagsledamot som tryckte på nej-knappen vid voteringen om den nya signalspaningslagen. Nu har kollegorna börjat att mobba och trakassera henne, medan hon mottagit massor av blommor av svenska folket. Jag skickade själv ett tack-mail,  för att hon röstade nej till en lag som medger avlyssning av alla 24 timmar om dygnet, samt kartläggning av email, internetvanor etc etc.

Hon är brydd över att partikollegorna beter sig illa, och att diskussionen inte kan föras på ett mer moget vis. Hon tillägger:

Jag förstår att politik är tufft och hårt. Men jag kan säga så här: Jag hade ett liv innan folkpartiet. Det här är inte mitt liv. Det är en jättestor ära att få representera folkpartiet Dalarna men jag kan inte godta vad som helst.

Se, det var inte svårare än så. Ett stilla budskap till alla de låtsas-liberaler som väsnats så mycket, men inte vågade trycka på nej-knappen. Ni hade bara behövt att flytta fingret några centimeter och trycka. Världen gick inte under.

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om samhälle, politik, FRA, Camilla Lindberg, folkpartiet


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lennart Regebro
Lennart Regebro
12 years ago

”Se, det var inte svårare än så. Ett stilla budskap till alla de låtsas-liberaler som väsnats så mycket, men inte vågade trycka på nej-knappen.”

Mja…. hon säger: ”Jag hade ett liv innan folkpartiet. Det här är inte mitt liv.”

Det har inte dom andra. Federley, Annie, Birgitta mfl. Dom har sysslat med politik sedan dom var 17, och har inga vänner utanför politiken. Blir dom utmobbade är det deras värld som går under.

Detta är givetvis ingen ursäkt, men dock en förklaring. Dom fick välja mellan förtroendekris och livskris, och valde förtroendekris.

Robert
12 years ago

Har de inget annat liv ska de banne mig inte sitta i riksdagen och representera alla oss andra som har ”vanliga liv”.

Rutger
Rutger
12 years ago

Jag kan respektera riktiga liberaler och riktiga kommunister, men jag kan inte respektera låtsas liberaler som Reinfeldt, med flera, eller socialfascister som G. Persson.

christoffer
12 years ago

Så nu har man skickat ett chokladogram till henne 🙂

Det var värt varje krona.

Det är viktigt att vi alla visar att det är hon som har stöd av folket inte partiledningen. Det är enda sättet att få ändring i denna frågan.

/C

rosemari
rosemari
12 years ago

Det värsta med händelsen tycker jag är att den avslöjar att demokrati i själva verket inte existerar i regeringen. Om representanterna inte får andvända sina röster i omröstningarna är det ju meningslöst att de röstar. De ska representera väljarna och inte på förhand redan vara tystade att stå för sin mening och samvete.

Mvh Rosemari