Folket röstade fel igen

Om vi studerar medias rapportering i Sverige och i många andra länder så inser vi att det brittiska folket röstade fel. Merparten av alla journalister, tyckare och tänkare i de etablerade nyhetskanalerna menar att brexit är något riktigt dåligt. EU är däremot fantastiskt och alla ska vara med. De som önskar bryta sig loss är populister, regionalister, nationalister, federalister, traditionalister och framförallt rasister.

Britterna är vilseledda av illvilliga krafter som vill söndra Europa. Och för detta ska engelsmännen straffas av de övriga EU länderna. Genom svidande politiska beslut och förordningar så ska de få en riktigt vidrig skilsmässa. Ingen ska få lämna det snälla och trevliga sällskapet utan en rejäl repa i lacken.

Sällan har hånet mot demokratin varit så öronbedövande.

Dela gärna artikeln
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kgb35
Kgb35
4 years ago

Jo det är nästan en otäck känsla.

Svenskarna är ju uppfostrade i en allmän förbättring kultur och tror inte ofta ont om folk eller att någon smider andra planer än det verkar. Någon gång har jag ställt frågan om de visste att en del kämpade emot att låta folk gå i skola och lära dig så mycket de kunde. Jo det brukar folk veta. Då kan man fråga de tror det finns sådana nu som inte vill att alla skall ha en bra utbildning?… Av envar efter förmåga åt envar efter behov. Det sår kanske en liten tanke och fundering.