Helgonet Hillary

I Sverige lyfts Hillary Clinton fram som det enda alternativet i höstens presidentval. Både medier och etablissemang är eniga, Clinton är rätt, och Trump är fel. Men det är mycket vi i Sverige inte vet om familjen Clinton. Hur de tjänar pengar via sin stiftelse, enorma summor som de plockar ut från välgörenhetsfonder, och hur de allierar sig med diktatorer, och mutas av näringslivet. Även svenska företag som Ericsson och Lundin är inblandade i de otaliga härvorna. I själva verket är Hillary Clinton urbilden för svågerkapitalismen och den korrupta politikerklassen. Och nu ska hon bli president. Det här är en praktskandal. Se filmen.

Dela gärna artikeln
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Andtic
Andtic
4 years ago

USA har två stycken presidentkandidater som dom inte vill ha. Så frågan är hur var de kandidater som blev bortröstade i primärvalen?
Svaret är nog att dom var mycket bättre. Trump och Clinton framgång beror mer på deras kändisskap än politiska budskap.
Eller ja, Trump har ett budskap som går hem: varför skall USA betala för Europas säkerhet. EU är större folkmässigt och ekonomiskt än USA. Så varför snyltar NATO medlemmarna inom EU på USA:s försvarsbudget.
Och jag förstår retoriken. Vi kan inte låta någon annan sköta våran säkerhet. Vi är faktiskt den första försvarslinjen.

Andtic
Andtic
4 years ago

Ja, fråga är vad ryssarna har lyckats fått fram mer i sin hacker attack mot demokraterna. Vid ett väl valt tillfälle kommer dom att släppa ännu mera hackad info om Hillary.
För det är väl knappast någon hemlighet att Putin vill se Trump som USA:s näst president.

”gräv där du står” och gräv djupt!

Arne
Arne
4 years ago

I did not have relationship with that server