Hur du blir nyvänster – din snabbguide, vi visar dig steg för steg

Hur du blir nyvänster - din snabbguide, vi visar dig steg för steg 1Du är ett offer. Din bakgrund och ditt ursprung formar ditt liv. Du kanske är underklass, invandrare, svart, kvinna, homosexuell, transsexuell, sjuklig, kantstött etc. Du är inte ansvarig för dina misslyckanden, det kan vara någon annans fel, eller en annan grupps fel, exempelvis patriarkatets. Och du kan ställa omfattande krav på samhället och din omgivning, eftersom du är förtryckt, kuvad och hunsad.

Vita medelålders heterosexuella män är fienden. De är patriarkatet och har makten över samhället och är förtryckarna. Du kan kräva vad som helst av dem, du har rätt att förolämpa dem, förtala dem, utesluta dem, och ta till våld mot dem om det skulle behövas. Det är en myt att de byggt upp vår civilisation, hade vi fått chansen så hade vi gjort det mycket bättre!

Låt inte folk kränka dig. Att kränka någon med hårda ord, syftningar, kroppsspråk etc handlar om mikroaggressioner, och är en form utav våld. Du ska inte tolerera någon form av våld mot dig!

Kräv certifiering. Genuscertifiering, HBTQ-certifiering, mens-certifierade toaletter etc. Även dataprogrammerare bör certifieras, så att de följer ordentliga riktlinjer, och inte exkluderar t.ex personer som inte intresserar sig för matematik, logik etc. Alla bör inkluderas. Vi erbjuder certifiering till en kostnad givetvis, dessutom söker vi statliga medel till verksamheten. Pengar behövs till kampen!

Klipp din egen frisyr, gärna med en asymmetrisk hög lugg, och färga håret i en stark färg. Asymmetriska frisyrer gör att du sticker ut, och du blir en minoritet, vilket ger dig ännu mer rätt att kräva saker.

Kräv öppna gränser. Sällan i historien har ett land haft öppna gränser där vem som helst kan passera in och ut (beväpnade personer, kriminella, hela folkgrupper, illegala invandrare etc), men det spelar ingen roll. Vi ska ha öppna gränser. Det är en rättighet.

Kräv vad som helst. Gå tillsammans i små grupper, diskutera vad ni vill kräva, gå sedan ut på gator och torg och kräv era rättigheter. Du har rätt till det.

Oroa dig över världsläget. Du håller dig alert och vaken när du oroar dig över saker som du inte kan påverka själv. Klimatet är en sådan sak, även atombomber, världsfreden, globala företags girighet etc. Ibland kan beteendet leda till depression och förvirring, men det gör inget, det stärker din roll som offer!

Välkomna islamister och religiösa aktivister från Mellanöstern. Vissa menar att de är intoleranta och inskränkta, och går tvärt emot våra egna värderingar, strunta i dessa anklagelser och gå vidare till nästa punkt.

Bemöt sakliga argument med personangrepp, kalla din motståndare för rasist, mansgris, homofob, islamofob, husblatte, tafsare, mansplainare etc. På det här sättet går du alltid moraliskt segrande ur striden, och det är en enkel formel att följa.

Bli vegan. Äter du bara grönsaker så minskar du intaget av proteiner och diverse animaliska fetter. En diet med låg halt av protein och fett leder till mindre muskelmassa och lägre hjärnaktivitet. Frid för kropp och själ!

Intressant? Dela artikeln!

Gillar du Avancemang så kanske du gillar den här boken?

För dig som uppskattar science fiction, rymdopera och en och annan filosofisk fundering.

79 kr för e-boken. Mer info, eller köp, klicka här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. För den som vill nå detta nirvana snabbast gäller bara att lyssna på Sjöstedt samt tro på det han påstår. Allt går att få utan kostnad, bara krav. Se hur föredömen som Sovjet DDR Nordkorea Cuba Venezuela lyckats. Lär dig sjunga Internationalen och njut av hela paketet

 • Ondskans hantlangare 2Ondskans hantlangare
  Kultur- och utbildningsväsendet har länge befolkats av vänstermänniskor, som tagit på sig rollen ...
 • Politikens gränser, och dårarna i båten 3Politikens gränser, och dårarna i båten
  Hur kan ett litet enväldigt furstendöme som Liechtenstein vara friare och framgångsrikare än fina ...
 • Två liberaler 4Två liberaler
  Länge har frihetligt sinnade personer kämpat med begreppet liberalism. Ett ord vars betydelse ...
 • Storföretag kräver censur 5Storföretag kräver censur
  Ett antal stora företag med Unilever och Coca Cola i spetsen kräver censur av sociala medier som ...
 • Det asociala slukhålet 6Det asociala slukhålet
  Jag satt och bläddrade i Instagram igår. Det flödade förbi en massa bilder, en tallrik med röda ...