Narkolepsi till folket


Självklart var det något lurt med massvaccinationen i samband med förra årets svininfluensa. Sverige var en av få länder som i all hast beslutade om att vaccinera hela befolkningen.

Även om vaccinationen var frivillig så var grupptrycket stort, om man inte vaccinerade sig så var man en svikare som kunde föra smittan vidare.

Nu visade sig att svininfluensan inte var så farlig, däremot var själva vaccinet desto farligare, med en biverkning som kan bidra till den obotliga sjukdomen narkolepsi.

Och nu sitter det arga småbarnsföräldrar över hela landet med handen knuten i fickan, och förbannar de politiker och myndighetspersoner som beordrade massvaccinationen av deras barn.

Istället för att sitta och sura borde alla drabbade gå samman i en grupptalan och stämma skiten ur staten. Kanske skulle våra maktfullkomliga politiker lära sig en läxa? Men det händer väl inte i Sverige? Eller?

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

 


Gillar du Avancemang så kanske du gillar den här boken?

För dig som uppskattar science fiction, rymdopera och en och annan filosofisk fundering.

79 kr för e-boken. Mer info, eller köp, klicka här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. Och efter att man fått igenom sin stämning mot staten så får man betala sitt egna skadestånd (skatt), givetvis med påslag för att politiska mellanhänder som skall ha en del av kakan på vägen. 😉