Narkolepsi till folket


Självklart var det något lurt med massvaccinationen i samband med förra årets svininfluensa. Sverige var en av få länder som i all hast beslutade om att vaccinera hela befolkningen.

Även om vaccinationen var frivillig så var grupptrycket stort, om man inte vaccinerade sig så var man en svikare som kunde föra smittan vidare.

Nu visade sig att svininfluensan inte var så farlig, däremot var själva vaccinet desto farligare, med en biverkning som kan bidra till den obotliga sjukdomen narkolepsi.

Och nu sitter det arga småbarnsföräldrar över hela landet med handen knuten i fickan, och förbannar de politiker och myndighetspersoner som beordrade massvaccinationen av deras barn.

Istället för att sitta och sura borde alla drabbade gå samman i en grupptalan och stämma skiten ur staten. Kanske skulle våra maktfullkomliga politiker lära sig en läxa? Men det händer väl inte i Sverige? Eller?

Intressant? Läs även andra bloggares åsikter om samhälle, politik, svininfluensan, svininfluensa, narkolepsi, vaccin

 


Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
-----
9 years ago

Och efter att man fått igenom sin stämning mot staten så får man betala sitt egna skadestånd (skatt), givetvis med påslag för att politiska mellanhänder som skall ha en del av kakan på vägen. 😉

Robert
9 years ago

Det ska givetvis betraktas som ett skadestånd, i detta fall en netto-skatteåterbäring. Samt kicken för de ansvariga. Så hade det funkat i alla andra sammanhang.

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Förhoppningsvis kommer detta kanske leda till att folk tänker efter en gång till innan de blint lyder statsmaskinen order.