Nej, vänstern gillar inte olika

vanstern-gillar-inte-olika
Nöjesguidens lyfter fram projektet @makthavarna

Den moderna vänstern har ett märkligt arv vad gäller människosyn och förhållningssätt till olika variationer i populationen.

Redan på Lenins tid skanderade man ner med borgarna och judarna. Och idag väljer man konsekvent att backa upp diverse diktaturer, som hotar den demokratiska staten Israel.

Att Israel är en stat erkänd av FN och världssamfundet är inget man funderar över. Att judar alltid bott i området sedan bronsåldern är inte heller något man reflekterar över. Hur kan det här tolkas på annat sätt än rasism?

Det var den svenska vänstern som avskaffade arbetskraftsinvandringen på 1970-talet. De satte stopp för flyktingmottagningen i slutet på 1980-talet med det s k luciabeslutet. Det var högermannen Bildt som öppnade upp för flyktingar igen 1991, och det var nyliberalen Reinfeldt som väckte liv i arbetskraftsinvandringen 2008.

Med detta inte sagt att svensk migrationspolitik skötts på ett bra sätt, men märker ni trenden? Ser ni den röda tråden?

Rasism och omvänd rasism används frikostigt för att positionera sig och nå kortsiktiga mål.

Vita medelålders män är ofta onda, medan (vänsterorienterade) mörka kvinnor ofta är goda, oavsett om de stödjer diktaturer eller religiösa extremister. Och de mörkhyade som ställer sig på tvären kallas för husblattar.

Bakom den intersektionalistiska analysen, normkritiken, genusteorierna, historiematerialismen och alla tungvrickande begrepp – så döljer sig en väldigt krass människosyn.

Intressant? Dela artikeln!

Gillar du Avancemang så kanske du gillar den här boken?

För dig som uppskattar science fiction, rymdopera och en och annan filosofisk fundering.

79 kr för e-boken. Mer info, eller köp, klicka här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. Menar du svenska vänstern? Kommunismen har både startats och styrts av just judar. Sovjetstaten leddes av judar, judar är både byggare och drivare av kulturmarxismen. Lenin var jude. Judar har extremt stort inflytande i USA. Judar har extremt stort inflytande i svensk och utländsk media.
    Det finns en del gamla vänsterpartister som fortfarande har äran kvar i frågan om Israel och säger som det är att Israel är stulet från de araber som bodde där innan händelserna kring första och andra världskriget.
    Inte förrän du förstår att kulturmarxismen är den nya vänstern och att den erövrat också högern och de sk liberalerna blir nutidens politik någorlunda begriplig.

    • Jag känner till den traditionella vänsterns historia. Men vem har sagt att vänstern är rationell?

      Sovjetstaten förföljde judar och deporterade dem till avlägsna platser, många flydde till Israel.