Regeringen är motståndare till hållbar invandring

Medan regeringen är positiv till invandring av flyktingliknade skäl och anhöriginvandring – så slår man ner på den regelrätta hållbara invandringen, dvs arbetskraftsinvandringen.

Folk har i alla tider flyttat fram och tillbaka mellan olika länder och regioner, på jakt efter arbete, nya marknader och nya möjligheter att försörja sig. Ofta var det handelsmän eller hantverkare med någon eftertraktad yrkesskicklighet, men det kunde likväl vara grovarbetare som behövdes till stora arbetsprojekt.

Detta står i starkt kontrast mot dagens flyktinginvandring som är artificiellt skapad. Dessa människor hänvisas mestadels till särskilda bostadsområden, där hög arbetslöshet, bidragsberoende, utanförskap och kriminalitet tillhör vardagen. Ofta handlar det inte ens om riktiga flyktingar. Visste ni att Sverige enbart tar emot ca 2000 s.k kvotflyktingar i enlighet med UNHCR/FN? Merparten av de som tas emot idag är personer med flyktingliknade skäl samt deras anhöriga.

Socialdemokraterna har under många år slagit ner på den verkliga och hållbara invandringen. Det började 1970 då man förbjöd arbetskraftsinvandring, detta luckrades upp när Sverige gick med i EU, och avskaffades slutligen av regeringen Reinfeldt 2008 som öppnade upp för även utomeuropéer att söka jobb, försörja sig och betala skatt i landet.

Socialdemokraterna har tillsammans med LO systematiskt slagit ner på hårt arbetande arbetskraftsinvandrare och hotat dem med utvisning om de tjänat några hundringar mindre i månaden. Här är ett exempel, och här, här, här, här.

Medan s.k flyktinginvandrare kan vara arbetslösa i decennier utan att liknande åtgärder övervägs.

Vad är logiken bakom detta? Hur tänker man? Sanningen är väl den att man inte tänker alls.

Liknande artiklar

 • EU:s migrationslagar gäller inte allaEU:s migrationslagar gäller inte alla Jag är sent på den här bollen, flera andra har skrivit om ämnet, men det kan vara värt att nämna igen. Det finns sedan länge utarbetade lagar kring migration inom EU. För att stanna mer än 3 månader i ett annat EU-land så måste man […]
 • Samtidigt i UngernSamtidigt i Ungern https://www.youtube.com/watch?v=EbINrdyAXlE Ungerns premiärminister Viktor Orbans höll ett eldigt tal för några dagar sedan, där han angrep den s k politiskt korrekta Europeiska överklassen och folkvandringen/massmigrationen […]
 • Nu börjar utvisningarnaNu börjar utvisningarna Man ska inte skryta och slå sig för bröstet, men jag skrev redan i somras om att Sverige förmodligen skulle införa gränskontroller el dyl, för få stopp på strömmen av migranter från Mellanöstern. Och när detta var gjort var jag också […]
 1. Hej.

  Visst tänker man.

  Invandring kan råka hota den svenska lönemodellen – bättre då med skattepengar i bidrag till godhets-ghetton.

  LO är landets mest rasistiska organisation.

  Kamratliga hälsningar,
  Rikard, fd lärare