Svart städhjälp, sen gick det utför (skämtbild)

Apropå de senaste så kallade skandalerna. Ni som ogillar mina åsikter kan vara lugna, jag skulle aldrig ha en chans till något förtroendeuppdrag. Medier och flitiga bloggare skulle efter blott några dagar avslöja att jag snattade 1984, rökte något som åtminstone liknade brass i Roskilde 1991 och anlitade en polares polare för att snickra i lägenheten 2005. Vete tusan om jag fick ett kvitto. Kanske har jag också någon gång slarvat med periodiseringsfonderna i deklarationens N1-blankett, fast det beror mest på att jag glömmer vad det är för något mellan deklarationstillfällena. Men jag lovar att bättra mig, det jag gjorde var fel. Är det nu jag borde ta en ”time out”? Och börja smygblogga när alla har glömt mina synder?

Andra bloggar om: politik, samhälle, skandaler, regeringen, alliansen, intressant

Dela gärna artikeln
Subscribe
Notify of
guest

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Björn
13 years ago

Så den där muckarfesten i 1991 gör att det är helt kört för mig på ministerpost i framtiden? Eller den där gången en väninna fick ”några” femhundringar för en flyttstädning utan att jag vare sig lämnade in kontrolluppgift eller tog kvitto? Eller den där gången i 1982 när jag snattade och åkte fast på ICA i Eriksbo i Göteborg? Eller… Jösses, jag får aldrig bli minister…