Trump – USA:s mest utredda president?

Den omfattande Mueller rapporten hittade inget samröre mellan Donald Trump och ryssarna. Undersökningen sattes igång för att utreda ifall främmande makt hade lagt sig i det amerikanska presidentvalet 2016. Men utredarna fick gå hem tomhänta. Nu försöker man istället fästa tonvikten på att Trump försökte obstruera själva undersökningen.

En undersökning som i och för sig saknade vettig skälig grund. Är det någon som minns varför Trump skulle ha haft något samröre med Ryssland, och hur dessa misstankar uppdagades? Det är svårt att hitta någon vettig förklaring än hämndlystnad från demokraterna sida.

Förmodligen har Trump haft affärskontakter med ryssar innan han blev president, men det är ju inget konstigt. Clinton-klanen har också haft affärer med det stora landet i öster, om vi nu ska mäta, väga och jämföra. Men inget av detta är olagligt.

Trumps skattedeklarationer är också hett eftertraktade av demokraterna, som letar efter saker att sätta dit presidenten för. Eftersom Trump är skriven i New York, som är en av USA:s mest snåriga skattedistrikt så finns det en stor chans att hans skatter är i ypperlig ordning. Men Trump kommer förmodligen aldrig att överlämna sina skattepapper, varför skulle han göra det om det inte behövs? Han gör allt för att reta sina griniga motståndare.

Demokraterna kanske borde sänka svärdet och lämna Trump i fred, och istället ägna sig åt att vaska fram några vettiga presidentkandidater till nästa val? Nu riskerar de att alltmer framstå som ett grälsjukt och vänstervridet parti, utan vare sig verklighetsförankring eller intressanta namn på listan.

Trump är snart en av USA:s mest utredda och undersökta presidenter. Och med tanke på att han är en rik fastighetsmogul från New York, så borde man tycka att någon liten skandal skulle uppdagas. Kanske lite samröre med undre världen, svarta pengar, maffiakontakter etc etc? Men det ser skralt ut. Trump är stor i truten, men något annat är det svårt att anklaga honom för i dagsläget.

Intressant? Dela artikeln!

Gillar du Avancemang så kanske du gillar den här boken?

För dig som uppskattar science fiction, rymdopera och en och annan filosofisk fundering.

79 kr för e-boken. Mer info, eller köp, klicka här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. Tramp är en mycket brilliant president som jobbar för sitt land och folk, om alla världens president var likandan skulle världen ser mycket bättre, så demokraterna är svartsjuk på tramp och hans framgång

 • Ondskans hantlangare 1Ondskans hantlangare
  Kultur- och utbildningsväsendet har länge befolkats av vänstermänniskor, som tagit på sig rollen ...
 • Politikens gränser, och dårarna i båten 2Politikens gränser, och dårarna i båten
  Hur kan ett litet enväldigt furstendöme som Liechtenstein vara friare och framgångsrikare än fina ...
 • Två liberaler 3Två liberaler
  Länge har frihetligt sinnade personer kämpat med begreppet liberalism. Ett ord vars betydelse ...
 • Storföretag kräver censur 4Storföretag kräver censur
  Ett antal stora företag med Unilever och Coca Cola i spetsen kräver censur av sociala medier som ...
 • Det asociala slukhålet 5Det asociala slukhålet
  Jag satt och bläddrade i Instagram igår. Det flödade förbi en massa bilder, en tallrik med röda ...